Επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ
Τα αποτελέσματα αναζήτησης
20 Απριλίου 2021

“Εκδρομές για εταιρείες”


Πολυτελή ταξίδια κινήτρων για τα στελέχη της εταιρείας σας. Ένα εναλλακτικό δώρο που θα ενισχύσει τις ενδοεταιρικές σχέσεις και τις σχέσεις με τους πελάτες σας.

Επιβραβεύστε τους συνεργάτες σας ή τους πελάτες σας για την επίτευξη των στόχων της εταιρείας σας με ένα μοναδικό ταξίδι της S.B.GR., που θα αποτυπωθεί στη μνήμη τους για πάντα.

Ένα ταξίδι με ιστιοπλοϊκό της S.B.GR. δεν είναι ένα «συμβατικό ταξίδι», είναι ένα μοναδικό συναίσθημα που θα λειτουργήσει ως κίνητρο να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, να αναπτύξετε την ομαδικότητα και τη δημιουργικότητα στο πλαίσιο της εταιρείας σας, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους πελάτες σας στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Δημιουργήστε ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης και αναγνώρισης που θα αποτελέσουν αφετηρία στην εξελικτική πορεία της εταιρείας σας.

Η S.B.GR. μπορεί να σας βοηθήσει στο σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός δημιουργικού προγράμματος και να σας παρουσιάσει προτάσεις για παράλληλες δραστηριότητες όπως κατάδυση, εκδρομές στη στεριά κ.α.

Αναλαμβάνουμε την οργάνωση των γευμάτων σας στο σκάφος και εκτός, φροντίζουμε τις μετακινήσεις σας, οργανώνουμε τις εταιρικές παρουσιάσεις σας εν πλω καθώς και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο για την επίτευξη των εταιρικών σας στόχων.